Zoek mee naar onze stropoppen!

Groene kring Midden-Oost-Vlaanderen

Groene kring Midden-Oost-Vlaanderen zijn trots op onze sector en dat tonen we graag! Dit jaar plaatsen we opnieuw stropoppen én zetten we ze voor jou op een kaart !

https://www.groenekring.be/stropop

Perfect om met het hele gezin of vrienden op zoek te gaan en ondertussen te genieten van het Vlaamse platteland. Heb je een stropop gevonden? Geweldig! Neem er een leuke foto mee, plaats hem op je sociale media en doe mee aan onze wedstrijd met de #stropoppenactie en @groenekring

Onze stropoppen zullen tussen 19 augustus en 20 september te vinden zijn op het Vlaamse platteland en in verschillende Vlaamse steden.

De stropoppen kunnen nog tot 20 september bewonderd worden. Daarnaast is er ook een fotowedstrijd aan verbonden:
Vind je een stropop echt leuk? Trek er een foto van, deel hem via jouw sociale media en tag @groenekring op Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #stropoppenactie. Zo maak je meteen kans op een cheque van Logeren in Vlaanderen ter waarde van € 100.  De exacte locaties van de stropoppen en meer info over de wedstrijd vind je op https://www.groenekring.be/stropop.