Con Animo met veel goesting op de planken voor Herfstconcert

Accordeonist Eddy Flecijn brengt bijzondere sfeer

Wat krijgt u als je onze bloedeigen Koninklijke Muziekvereniging Con Animo op de scene zet? Een meeslepend, beklijvend concert. Kom op vrijdag 20 of op zaterdag 21 oktober in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize  volop genieten van het Herfstconcert met accordeonist Eddy Flecijn.
Benieuwd hoe het gloednieuwe Herfstconcert zal klinken? Bestel snel uw tickets (15 euro, kinderen 7 euro) via reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30.
En accordeonist Eddy Flecijn, solist, zal zonder twijfel een bijzondere sfeer brengen op het Herfstconcert. Kom het zelf meemaken.
Hij studeerde aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium in Antwerpen accordeon, Con Animo is zinnens om nog een versnelling hoger te schakelen in de akoestisch perfecte concertzaal De Kluize, een bruisend huis voor podiumkunsten
. Het concert zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien. Zo’n concert beleef je best live. Wanneer de muzikanten het beste van zichzelf geven, spatten de emoties van het podium.
We kijken er naar uit, zo’n 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe concert geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Met duivels genoegen en in perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een perfect muzikaal avondje wacht. Zij die nooit een concert zagen van Con Animo, kom gewoon eens kennis maken met de muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van de Oosterzeelse cultuurtempel. Zeker weten, Con Animo palmt alweer het Gemeenschapscentrum De Kluize in. De harmonie wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Con Animo staat voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral veel goesting. Smul mee van de verrassing die Con Animo te bieden heeft op het Herfstconcert. Het belooft een op en top avond te worden met een heel gevarieerd programma. Con Animo wil nog maar eens tonen waar het mee bezig is. Traditiegetrouw zal

Bart Van Der Strieckt het concert dirigeren. Iedereen is van harte welkom. Voorafgaand aan het concert vanaf 19 u wordt in de foyer een gratis aperitief aangeboden. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)