80’S Retroparty Oosterzele

Op zaterdag 23 september gaat de 5e editie van 80’s Retroparty Oosterzele door.
Dit evenement is geen doorsnee fuif, maar een hele belevenis.
Als opwarmer is er de initiatiefnemer, DJ Geert, die de plaatjes aan elkaar gaat mixen.
Eighties Aerobics stuurt instructrices en dansers om een workout Aerobics te geven. Deze sessies zijn voorzien om 21u30 en 23u30. Wie daar aan wenst deel te nemen is welkom in een passende gym-outfit.
Om middernacht komen DJ’s Don Johnson en LT.Castillo de plaatjes draaien. Dit waren destijds de DJ’s van de voormalige TMF 80’s Hits Night party’s.
Als afsluiter is er VJ Boo-Lee. Dit is de absolute specialist als het om videoclips van de jaren 80 gaat. Hij was dit jaar onderandere te zien op de mainstage van W-festival.
De verschillende DJ’s zien er op toe dat alle muziekgenres van de jaren 80 aan bod komen.
We gaan feesten in een kader zoals het er in de jaren 80 aan toe ging. Geen extreem luide muziek of lasershow dus, maar wel vintage lichteffecten uit de 80’s.
Mishmash zorgt dan weer voor gratis hairstyling en make-up, en uw nieuwe “oude” look wordt door ons vereeuwigd met een fotoshoot.
Kom het zelf ontdekken, en als het nog even kan, in uw beste 80s outfit! Maar dit is uiteraard geen verplichting.
Zoals toen de gewoonte was, gaan de deuren reeds om 20u open.
Zaal Den Amb8 is zéér vlot bereikbaar, op slechts 3 minuutjes van de E40 afrit Wetteren. Bovendien is er een ruime en gratis parking aan de overzijde van de straat.
Tickets in voorverkoop zijn beschikbaar op WWW.80RETROPARTY.BE voor de prijs van 7 Euro, aan de kassa betaal je 10 Euro.