Liam Dierickx ruilt neutrale trui in voor Isorex Cycling Team

Komend weekend rijdt Liam Dierickx uit Letterhoutem zijn laatste wedstrijd van het seizoen.

Een laatste keer als aspirant – een laatste keer in de neutrale trui.

Liam wordt volgend seizoen nieuweling zoals u enkele weken geleden al kon lezen hier bij ons. Hij zal zijn neutraal truitje inleveren voor de uitrusting van het Isorex Cycling Team dat hij met veel trots en een grote glimlach zal dragen na een mooi seizoen. Hiermee is Liam, zijn ouders Bart en Evelien samen met kleine zus Marie-Lou op weg naar een nieuw hoofdstuk in 2024. Langs deze weg danken ze Franco Heyse en Petra D’heuvaert voor de kans die hij in deze mooie club krijgt. Ook willen ze de mensen bedanken die elke week Liam volgen of komen supporteren op de wedstrijden.
“Op naar een nieuw verhaal als nieuweling, C’mon mateke wij zijn trots op u.” schrijft de fiere papa Bart op zijn Facebook.

Nu het seizoen op zijn einde loopt doen ze zoals elk jaar iets voor Liam.

Dit jaar verkopen ze :

Doos Vanille wafels 700 gr: 12 euro

Doos chocolade wafels 700 gr: 12 euro

Doos Frangipane 700 gr: 12 euro

Doos Confituur 700 gr: 12 euro

Doos Kokos rotsjes 700 gr: 12 euro

Ook kan je kiezen voor de combi. Doos kiezen uit bovenstaande lijst + een doos truffels 20 euro. De datum kan pas gegeven worden na bestellingen zal ergens voor volgende maand zijn. Wenst u ook Liam te steunen, dat kan u doen via Bart Dierickx op het nummer: 0473/64.36.67.

Bedankt aan iedereen die hem een duwtje in de rug wil geven.