© MC Devil Rowlers

Sint-Goriks-Oudenhove: motortreffen

Op zaterdag 16 en zondag 17 september organiseert MC Devil Rowlers uit Sint-Maria-Oudenhove het 38ste Vliegende Schotel-Motortreffen, weliswaar (sinds vorig jaar) met het stedelijk Oontmoetingscentrum Sint-Goriks als (nieuwe) centrale locatie. Op het programma staat een bewegwijzerde rondrit van ca. 130 km en hiervoor kan men telkens inschrijven vanaf 8 uur. Dit motortreffen komt in aanmerking voor het VMF- en BM-klassement. Aan het dagklassement zijn ook tien bekers verbonden; prijsuitreiking op zondag om 17 uur. Op zaterdag wordt tevens een spaghettifestijn (12 euro) georganiseerd, ook in het OC Sint-Goriks vanaf 16 uur.

Verkeersmaatregelen – Naar aanleiding van dit motortreffen zal op beide dagen in het gedeelte van de Sint-Goriksstraat tussen het kruispunt met het Kruiswaterplein en het OC van 7 tot 20 uur parkeerverbod gelden (behalve voor de deelnemende motorrijders) en alleen plaatselijk verkeer toegelaten zijn.