Veronique Lenvain nieuwe regiovoorzitter van Vlaams Belang Aalst-Oudenaarde

 

Veronique Lenvain uit Brakel is de nieuwe regiovoorzitter van Vlaams Belang Aalst-Oudenaarde

Veronique Lenvain (48) maakte in 2006 haar eerste politieke stappen in Brakel.
Ze werd toen bij de gemeenteraadsverkiezingen eerste opvolger. In 2010 legde ze haar eed af als gemeenteraadslid. Veronique Lenvain volgt Vlaams volksvertegenwoordiger en boegbeeld Kristof Slagmulder uit Denderleeuw op.
Het was Slagmulder die de regionale werking negen jaar lang in goede banen leidde. Lenvain heeft onmiddellijk een stevige uitdaging voor ogen en dat is de regionale verkiezingscampagne voor 2024 mee helpen voorbereiden en in goede banen leiden.

Het Vlaams Belang heeft de intentie om in de regio Aalst-Oudenaarde opnieuw een zeer sterk resultaat te behalen en daarom is onze partij al volop bezig met de nodige voorbereidingen. “We willen niets aan het toeval overlaten, zowel voor de nationale, de Europese als de lokale verkiezingen.” In de Denderstreek zoals Ninove en Denderleeuw scoort het Vlaams Belang zeer goed. Maar het is onze ambitie om die uit te breiden om in zoveel mogelijk steden en gemeenten een ijzersterk resultaat neer te zetten, zegt de nieuwe regiovoorzitter.

Het Vlaams Belang is dan ook de enige garantie op een echt ander beleid in onze steden en gemeenten. In de verkiezingscampagne zullen we ons dan ook concentreren op heel wat belangrijke thema’s die de mensen aanbelangen, zoals veiligheid, zorg, werkgelegenheid, migratie, onderwijs, enz. Vlaams Belang zal in de komende maanden strijden voor elke stem, besluit Veronique Lenvain.