© Cultuursmakers Zottegem

Cultuursmakers Zottegem: herfstwandeling en volksspelen

Op zondag 24 september organiseert Cultuursmakers Zottegem (vroeger vtbKultuur) een gezellige gezinswandeling van ca. 7 km met onderweg leuke volksspelen. Er wordt hiervoor afspraak gemaakt aan het Ontmoetingscentrum Sint-Goriks, met vrij vertrek tussen 13 en 13u30. Na afloop van de herfstwandeling kan men vanaf 18 uur aanschuiven voor een heerlijk Breugeliaans festijn.

De deelnameprijs bedraagt 18 euro voor leden, 22 euro voor niet-leden en 10 euro voor kinderen (gratis voor kinderen tot 10 jaar). Inschrijven kan tot woensdag 20 september telefonisch via 0497 43 45 71 en per e-mail naar zottegem@cultuursmakers.be of pol.rutten@telenet.be. Betaling op rekeningnr. BE79 6713 1641 9933 (met vermelding herfstwandeling + aantal volwassenen/kinderen) geldt als bevestiging van deelname.

Vermelden we ook reeds dat Cultuursmakers Zottegem op zaterdag 9 december in het OC Velzeke voor de dertiende keer zijn jaarlijks jazzconcert organiseert ten voordele van het Kinderkankerfonds van het UZ Gent.