Vriendenkring Zottegem nodigt uit aan de koffietafel

Na het geslaagde derde Aperitiefconcert dat op 13 augustus ll. plaatsvond, maakt het bestuur van Vriendenkring Zottegem (VKZ) al opnieuw een afspraak in het stedelijk Ontmoetingscentrum Strijpen aan de Sint-Andriessteenweg 163, ditmaal op zondag 1 oktober om 13u30 voor een fijn samenzijn rond de koffietafel. Naast koffie en gebak die geserveerd worden, zal er ook muzikale omlijsting (en dansgelegenheid) zijn met Helmuts Keyboardshow.

Iedereen is welkom, ook niet-leden en ongeacht afkomst, politieke achtergrond of gedachtegoed. Vriendenkring Zottegem werd overigens in februari 2020 opgericht met als (enige) bedoeling via een aanbod van diverse activiteiten mensen dichter bij elkaar te brengen en daarbij gezelligheid en vriendschap voorop te stellen.

De deelnameprijs bedraagt 10 euro voor leden en 12 euro voor niet-leden. Wie mee wil aanzitten bij de koffietafel, kan voor inschrijving (en betaling als bevestiging) tot uiterlijk zondag 24 september terecht bij de volgende VKZ-bestuursleden: Liliane De Lange (0477 98 00 44), Claudine Van der Linden (0473 33 56 87) en Anneke Vermassen.