Nieuwe eindejaarsactie van/voor de deelnemende handelaars, gesteund door het lokaal bestuur Zwalm

Vorig jaar was de eindejaarsactie alweer een groot succes, met 215 deelnemende stempelkaarten en 72 uitgereikte prijzen. Gedurende 6 volle weken en 7 weekends kan elke geïnteresseerde in 12 verschillende handelszaken een stempel te ontvangen bij een aankoop van 10 euro of meer. En zo maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 2.500 euro!

Dit jaar zal de actie doorgaan van zaterdag 25 november 2023 tot/met zondag 7 januari 2024.

Zoals de voorbije jaren schenkt het lokaal bestuur Zwalm de prijzenpot van de nieuwe eindejaarsactie, namelijk dé hoofdprijs van 2.500 euro en 5 prijzen ter waarde van 250 euro. Deze prijzen zullen terug uitgegeven worden in aankoopbonnen, die de winnaars bij gelijk welke deelnemende handelaar kunnen gebruiken. Handelaars kunnen bovenop nog een cadeaubon van de winkel schenken.

De deelnamekost voor de handelaar zal dit jaar 50 euro bedragen, voor een nieuwe deelnemer ligt het zoals vorig jaar op 65 euro. Deze kost is voor elk deelnemend bedrijf aftrekbaar als onkosten voor publiciteit. Daarmee bekostigt de organiserende Feitelijke Vereniging Zwalmse Ondernemers al het materiaal nodig voor de actie: stempelkaarten, stempels, … en alle marketing in verband met de actie: posters voor in de deelnemende winkels, berichten op sociale media, … Belangrijk te melden is dat niemand van de Feitelijke Vereniging wordt betaald: het is allemaal vrijwilligerswerk!

Er zijn ook ondernemers en vrije beroepen die graag wat extra zichtbaarheid willen creëren, maar geen fysieke winkel hebben, waar kan gestempeld worden. Deze zullen vermeld worden op de Facebookpagina, de stempelkaart en onderaan de posters die in iedere deelnemende winkel zullen hangen. Indien mogelijk proberen we ook nog banners te maken om op verschillende plaatsen in het straatbeeld aanwezig te zijn.

Sponsors kunnen zoals vorig jaar kiezen tussen gouden sponsoring (200 euro), zilveren (100 euro) en bronzen sponsoring (50 euro).

Nieuw dit jaar is dat de organisatoren voor het eerst een kick-off voorzien. Alle handelaars en vrijeberoepers, die reeds deelnamen of wensen deel te nemen, worden op een avond begin oktober verwacht in de Feestzaal Saksenboom, Meilegemstraat 10 voor meer info, een hapje en een drankje. Hoe meer ondernemers er deelnemen, hoe groter de prijzenpot wordt.

 

De Feitelijke Vereniging Zwalmse Ondernemers

Kristof De Prijck, Daphné De Maesschalck, Els Desmet, Erwin Van Dijcke, Filip Steyaert, Jo Forret, Bruno Tuybens en Kathleen Ghyselinck. (en we zijn groeiende!)

Mail: zwalmse.ondernemers@gmail.com