Sint-Lutgardis Chiro uit Papegem, 70 jaar actief

Op zaterdag 30 september viert Chiro Sint-Lutgardis Papegem feest. Zeventig jaar lang zorgde de Chiro voor herinneringen, foto’s, ongelofelijke verhalen en werden er vriendschappen gesmeed voor het leven… Dat vraagt natuurlijk om een feestje en wat voor een feestje! Daarom nodigen ze graag hun leden, oud-leden/leiding sympathisanten of mensen met een hart voor Chiro Papegem uit om mee te komen vieren. Vanaf 14u is iedereen welkom op het pleintje en in de kerk!

Maar wat valt er zoal te beleven op die feestelijke zaterdag? 

In het kerkje kan men herinneringen ophalen en nog eens goed lachen met oude foto’s van de vervlogen tijden, het ‘chiro museum’ zal jullie direct terugblazen naar de eerste kampen of de tofste chiro herinneringen.

Op het pleintje voorzien de Chiro randanimatie voor de jongere garde: een springkasteel, volksspelen, een schminkstand… Voor ieder wat wils!

Ondertussen kan je genieten van een lekker drankje en hapje. Zet u in het zonnetje of in de tent en kom mee genieten van de chiro sfeer!  Afsluiten wordt ’s avonds gedaan met gezellige kampvuurtjes en de nodige sfeermuziek – OPTREDEN = TBA!

Iedereen van harte welkom!