Dit weekend is er kermis Nederboelare

Nederboelare. Na jaren zonder kermis, heeft de dorpsraad van Nederboelare het initiatief en de taak op zich genomen om sinds haar oprichting in 2014 de jaarlijkse kermis in te richten. Ook dit jaar is dat het geval. Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2023 is er terug kermis in Nederboelare.

Starten gebeurt op zaterdag met optreden van de band Trio Trio om 18.00 uur, om 20.00 uur start DJ Hugo De Praatpaal met discobar Starlight en om 22.30 uur is er een optreden van zanger David Vandyck. Op zondag is er eetfestijn van 11.30 tot 14.00 uur, met om 14.30 uur een optreden van zanger Nicky Jones. Al deze optredens en eetfestijn gaan door in zaal De Reep in Nederboelare.

De kermis wordt afgesloten met de traditionele appelworp op het kerkplein van Nederboelare om 17.15 uur. Alle optredens zijn gratis bij te wonen. Volgend jaar viert de dorpsraad Nederboelare zijn 10-jarig bestaan. Wie weet wat er dan te gebeuren staat.