Ontvang gratis eerlijke chocolade bij Oxfam

Geraardsbergen. Tijdens de Week van de Fair Trade van 4 tot 14 oktober valt er in de Oxfam-Wereldwinkel van Geraardsbergen iets te beleven: van interessante promo’s tot de feestelijke afsluiter met chocoladeruil op zaterdag 14 oktober. Hapjes, tapjes én een kans om de nieuwe Bite to Fight-chocolade te proeven: karamel-zeezout.

Naast een eerlijk loon speelt de productie met respect voor de planeet een grote rol in fair trade. De cacaosector is immers berucht om zijn grootschalige ontbossing. Bite to Fight betaalt een premie per jaar per boom die blijft staan. Daarom zijn de extra premies voor de producent in het kader van de Bite To Fight chocolade zo belangrijk. Goed voor de planeet? Dubbelcheck.)

Chocoladeruil op 14 oktober
Geniet zorgeloos van chocolade en maak de switch naar Bite to Fight-chocolade. Breng op zaterdag 14 oktober een lege chocoladewikkel van gelijk welk merk mee naar de Oxfam Wereldwinkel. Ruil deze in voor een nieuwe tablet fondant, melkchocolade of de nieuwe karamel-zeezout. Je zet niet alleen je tanden in (h)eerlijke chocolade, maar ook in de strijd voor een leefbaar inkomen.

Oxfam Wereldwinkel in de Weverijstraat 123 in Geraardsbergen
Openingsuren: maandag: 9u30-12u30; woensdag: 14u -17u; zaterdag 9u30 – 12u30 en 14u tot 17u.