Rotary Club Brakel-Zwalmvallei organiseert ‘Taste4Wine’

Voor de 7e keer organiseert Rotary Club Brakel-Zwalmvallei een exclusieve wijndegustatie ten voordele van de goede doelen in de streek: ‘Taste4Wine’.

 Enthousiaste sommeliers begeleiden de wijnliefhebbers met veel kennis en passie op een reis door landen, domeinen, geuren en smaken. Bezoekers krijgen de unieke kans om meer dan 30 wijnen te degusteren, met mogelijkheid tot directe aankoop. Ze voorzien terug een onovertroffen oesterbar en bordjes tapas.

Als kers op de taart kunnen er enkele exclusieve topwijnen geproefd worden, ‘schatten uit de kelder’ van Wijnimport Van Hende, ingeleid door Gilles Van Hende.

Iedereen is welkom op zondag 1 oktober tussen 11 en 18 uur op deze bijzondere locatie: Van Hende Wijnimport, Provinciebaan 108 te Gavere. Tussen 11 en 12 uur kan er genoten worden van een aperitiefconcert, ‘Tribute 2 Sinatra’ met o.a. Chris De Brakeleer, vergezeld van een gratis glas bubbels!

Wijnfanaten die niet aanwezig kunnen zijn op zondag 1 oktober, kunnen de wijnen aankopen via de webshop www.taste4wine.be .

Toegangskaart €20 t. v. v. de sociale doelen van Rotary.