Nilson Matta, John Snauwaert en Lady Linn gaan de Braziliaanse toer op

Een avontuurlijke muzikale reis

Voor een zalige muziekavond ben je op zaterdag 7 oktober om 20 u in GC De KLuize in Scheldewindeke aan het juiste adres. Dankzij het alom geprezen Kluize-team krijg je een een ‘specialleke’ en een  unieke kans om te kijken naar de gerenommeerde Braziliaanse contrabassist Nilson, die vergezeld wordt door John Snauwaert (saxen),iniemand minder dan  door n Lady Linn (zang), en ook door Jeanfrançois Prins (gitaar) en Chryster Aerts (percussie). ‘Brazilian Voyage’ wordt een sterke voorstelling.  Komen kijken is de boodschap.
Nilson Matta is een belangrijke creatieve kracht in de evolutie en de populariteit van de Braziliaanse jazzmuziek. In zijn lange carrière werkte hij onder meer samen met grootheden als daar zijn Joe Henderson, Lee Konitz, Randie Brecker, Herbie Mann, Joao Gilberto en Hermeto Pascaol. Nilson wordt overal geprezen om zijn minutieuze technische bekwaamheid als muzikant en zijn gedurfde creatieve ideeën als componist. Zodra Nilson Matta de eerste noot van een concert inzet, toont hij zich onvermoeibaar, zijn prestaties blijven straf. Dames en Heren, kom genieten van ‘Brazilian Voyage’, een avontuurlijke muzikale reis die de geografische streken en ritmes van Brazilië exploreert. Kom dat zien!. Tickets kosten 16, 15, 14, 13 en 12 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).