Zaterdag en zondag: feestweekend 80 jaar Chiro Heilig Hart Zottegem

Chiro Heilig Hart Zottegem blaast 80 kaarsjes uit en dat wordt gevierd met een feestweekend op 22, 23 en 24 september in het Egmontpark in Zottegem.

“Voor de feestelijkheden hebben we een goed gevulde agenda voorzien”, zegt Lisa Wijns namens Chiro Heilig Hart. “Vrijdagavond zijn we gestart met een quiz voor alle oud-leiding en chiro-symphatisanten die in de laatste 80 jaar altijd klaar hebben gestaan voor de Chiro.” Op zaterdag 23 september om 9 uur begint de dag sportief met een spikeballtoernooi waarbij er mooie prijzen vallen te verdienen. Nadien om 18.30 uur bijt de Zottegemse coverband Goosething? de spits af met stevige rock. Vervolgens komt Camel’s Drop het feestje verder zetten om 20.30 uur. Zij brengen eigentijdse reggae met een knipoog naar Roots en Dub. De avond sluiten we af met DJ’s Jay Baker, Rover en Couscous die deze avond memorabel gaan maken.

“Iedereen kan zondagmiddag 24 september om 14u meedoen aan een groot chirospel ‘Chiro for all’ voor jong en oud in het centrum van Zottegem. Kom als ouder, grootouder, vriend, nieuwe lid of andere Chiro de chirosfeer opsnuiven. Is dit net iets te avontuurlijk dan ben je de volledige namiddag ook welkom op onze zomerbar voor een hapje en drankje. Alle info is te vinden op het facebookevenement: https://www.facebook.com/events/836828661199355

Meer info?

Facebookpagina en website Chiro Heilig Hart