Nieuwe leerlingenraad in Klim-Op Bavegem

De verwachtingen waren hooggespannen toen de uitslag van de verkiezingen voor de leerlingenraad bekendgemaakt werd. DE leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van Basisschool Klim-Op Bavegem maakten prachtige affiches en enthousiaste campagnes om hun medeleerlingen te overtuigen van hun stem. Vrijdag kreeg elke leerling de kans om twee stemmen uit te brengen.

Acht stralende sterren werden gekozen om plaats te nemen in de leerlingenraad. Hun namen zijn: Elise De Langhe, Wout Beeckman, Daan Clinckspoor en Femke Mory voor het vijfde leerjaar en Julie De Frenne, Nina Dhaenens-De Rom, Jasper Van Laere en Joran De Meyer voor het zesde leerjaar.

De leden van de raad komen tijdens het schooljaar regelmatig samen om kleine en grote problemen van het schoolleven te bespreken, samen met de directeur en de leerkrachten. Ze krijgen bovendien de kans om te zetelen in de jeugdgemeenteraad ‘Het klein Laweit’.

We wensen hen veel succes toe!

Foto: de acht verkozenen die de leerlingenraad vertegenwoordigen in Basisschool Klim-Op.