Eerste evenement van #pro9860 valt in de smaak

Ontbijtplezier

#Pro9860 blikt heel tevreden terug op haar eerste evenement. Zaal De Rots in Scheldewindeke was aardig volgelopen voor het ontbijt. #Pro9860 glunderde, het ontbijt viel in de smaak. De aanwezige leden van “pro9860 (van links naar rechts op de foto): Elisa De Vogelaere, Caroline Van Kerckhove, Virginie Buyse, Vanessa Moreels, Els De Corte, Valerie Meerschaut, Tristan Mees, Orville Cottenie, Mia Waterloos, Alexander Platteeuw, Jorick Vandaele, Christophe De Langhe, Steven Rouckhout, Tom De Block en Bart Dewaele hebben zich afgesloofd om van het ontbijt een voltreffer te maken. En dat werd het ook. De deelnemers (de zaal was uitverkocht) genoten van de ontvangst, het heel uitgebreid ontbijtbuffet, de koffie à volonté en de verzorgde dranken. Met verfijning werden de deelnemers verrast met een heel verzorgd ontbijt. Zeg zelf, met fruitsap, koffiekoeken, croissants, pistolets, sandwiches, speciaal brood, fruit, confituur, charcuterie, kaas, spek en ei, koffie, yoghurt,…werden de deelnemers verwend. Hun zondag startte vrolijk én vitamine-rijk. De ontvangst en de bediening van #pro9860  is hartelijk. Je eens prinselijk laten verwennen mocht op zondag 24 september letterlijk genomen worden. Smakelijk eten. Veel ontbijtplezier. Eten moet een feest zijn, en dat was het ook. Zonder tierlantijnen of stijfheid.  Levensgenieters genoten na het ontbijt van cava, witte-, rode-, rosé-wijn,  frisse biertjes, frisdranken. Sympathisanten van#pro9860 klonken broederlijk op het leven en op het aangenaam gezelschap. #pro9860 stelde alles in het werk om je deelname aan het ontbijt de moeite waard te maken. Zaal De Rots bleek ook een ideale ontbijtplek. Het royaal ontbijtbuffet was samengesteld met producten van lokale leveranciers. Het kernbestuur van “pro9860 dankt heel speciaal de sponsors, het event-team voor de organisatie, de medewerkers en alle deelnemers aan het ontbijt. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).