Basisschool De Zeppelin opent feestelijk nieuwe lokalen

Geraardsbergen. Basisschool De Zeppelin in de Boelarestraat – een vesting van het Sint-Catharinacollege – heeft de vernieuwde lokalen in gebruik genomen. De Zeppelin is een vestiging van het Sint-Catharinacollege. Tijdens de zomervakantie werd De Zeppelin grondig verbouwd.  ‘Door deze renovatie wordt de werking meer gecentraliseerd is en beschikt onze school over grotere én mooiere lokalen’, weet directeur Christa.

Vele ouders, onze kinderen en het voltallige lerarenteam van De Zeppelin waren vandaag op post om samen met onze schepen Fernand Van Trimpont en directeur Christa onze vernieuwde lokalen plechtig in te huldigen. Dit ging met een feestelijk ontbijt gepaard. ‘Regelmatig organiseren wij een gezond ontbijt voor onze ouders en leerlingen en deze keer mocht het net iets feestelijker zijn’, aldus directeur Christa.

Julien Borremans