Bedrijvencentrum Geraardsbergen gooit op zondag 1 oktober de deuren open

Schendelbeke. Zondag 1 oktober is het Open Bedrijvendag. Geraardsbergen is één van de hotspots. Heel wat bedrijven zetten er de deuren open. Zo ook het Bedrijvencentrum te Herenveld 2, 9506 Geraardsbergen (Schendelbeke). Er zijn er momenteel een 13—tal bedrijven gevestigd, waarvan er 4 de deuren openen op zondag 1 oktober.

Imkerij De BijenVriend (www.bijenvriend.be) laat je proeven van verschillende soorten honing. Naast de aankoop van honing, kun je er ook terecht voor meer informatie over hun opleidingenaanbod voor beginnende en gevorderde imkers. En er wordt de aftrap gegeven van de plantactie ‘1 miljoen krokussen voor bijen’. Je kan er tegen een lage prijs alle soorten krokussen aankopen, een van de beste, vroege bijenplanten.

Vinnoble (www.vinnoble.be), een speciaalzaak in wijnen, cava’s en champagnes laat je proeven van al hun lekkers. En je kan er ook de dranken aankopen.

Slowcabines (www.slowcabines.be) laat je er kennis maken met hun concept van unieke natuurbelevingen en deelt honderden kortingsbons uit.

3 DE MOYER demonstreert er hoe afval kan omgezet worden in nieuwe producten, zoals portemonnees, met je eigen naam erop.

Er zijn ook prijzen te winnen, waaronder 3 hoofdprijzen ter waarde van elk 200 euro met boordevols lekkers. Kinderen kunnen op het springkasteel terecht en de hongerigen bij de foodtruck.

Open Bedrijvendag op zondag 1 oktober van 10 tot 17 h in

Voor meer info: https://bcgeraardsbergen.be/nl