Op 5 november komt de Sint langs bij gezinsbond Impe – Papegem

Op zondag 5 november komt de enige echte Sint langs bij de Gezinsbond Afdeling Impe & Lede en hij brengt veel lekkers mee. Voor de kindjes met geboortejaar 2023 tot en met 2014 heeft de lieve Sint een geschenkje voorzien. De mama’s en papa’s worden samen met hun kroost verwacht vanaf 15u00. Terwijl de kinderen kunstwerkjes voor de Sint en zijn pieten maken, kunnen de ouders genieten van een lekkere pannenkoek. Dit alles vindt plaats in het Parochiaal Centrum Sint-Denijs, Impedorp te Lede.

Opgelet, de stoomboot van de Sint doet er een tijdje over om tot bij ons te geraken met alle cadeautjes, waardoor het belangrijk is om tijdig in te schrijven! Inschrijven kan tot 15 oktober via de knop hieronder.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFHmsWcUPAG_pFcuZv4DOsqg9G5BdN5cYK_WDipqiKLkaylQ/viewform

Deze uitnodiging is enkel voor leden van de Gezinsbond Impe-Papegem. Ben je nog geen lid en wens je lid te worden van onze afdeling of heb je een vraag? Contacteer ons via gezinsbond.impe.papegem@gmail.com of op 0477/188 777 (Laetitia Deschodt).