Bibliotheek Erpe-Mere organiseert vijfde editie van De Schrijfwijzen

Op vrijdagavond 6 oktober 2023 verwelkomen we je graag in de bib van Erpe-Mere om deel te nemen aan de vijfde editie van De Schrijfwijzen. Een tof spel in drie rondes voor iedereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spelling krak te zijn om mee te doen.

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem! Bovendien krijgt de winnaar van onze bib een gouden ticket voor de grote finale van De Schrijfwijzen op 21 oktober 2023 in de legendarische Marconi-studio van de VRT! De Schrijfwijzen start om 20.00 uur stipt en dat simultaan in bijna 100 bibs over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven is gratis en kan via bibliotheek@erpe-mere.be of 053 60 34 70.

De Schrijfwijzen is een initiatief van Creatief Schrijven vzw en VRT, in samenwerking met de Vlaamse bibliotheken, De Standaard en Team Taaladvies. Voor de editie in Erpe-Mere bedanken we Davidsfonds Mere voor hun medewerking.