Sven Nys vrijdag gastspreker bij BNI Zottegem Egmont

BNI Zottegem Egmont, een netwerk van lokale ondernemers, nodigt iedereen uit voor een boeiende lezing – met als titel ‘Winnaars hebben een plan’ – die Sven Nys op vrijdag 6 oktober komt houden in Garage Thoen aan de Industrielaan 7A in Zottegem-Grotenberge (deuren open vanaf 19u30).

Sven Nys is – zo verwoordt hij het zelf – afgestudeerd aan de universiteit van het veldrijden, een mooie maar harde leerschool waarin hij bakken ervaring en levenswijsheid opdeed. In zijn lezing ‘Winnaars hebben een plan’ schudt hij de modder van zich af en zet hij aan de hand van zijn eigen carrière en levensloop voor het eerst uiteen hoe hij geëvolueerd is van een verlegen jongetje tot de vader, manager en ondernemer die hij nu is.

Na de lezing zal er mogelijkheid zijn om nog even na te kaarten bij een drankje en zal er een streepje muziek voorzien worden. Inkomkaarten, met twee drankjes inbegrepen, kosten slechts 15 euro in voorverkoop (20 euro aan de kassa) en zijn te verkrijgen in de Volkswagengarage Thoen (Industrielaan), in de Pralifino-winkel (Stationsstraat), bij leden van BNI Zottegem Egmont en bij Kurt Porrez via 0475 414 737 of kurt@pauwelsaluminium.be.

De opbrengst van deze avond gaat naar het ‘Stappen naar een droom’-project waarmee Astrid Campens uit Zottegem zo’n 130.000 euro wil inzamelen voor de aankoop van een staprobot die dan in het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent zou kunnen gebruikt worden om haar dochter Ella en andere patiëntjes die verlamd zijn aan de onderste ledematen ingevolge een ongeval of ziekte (tumor), de kans te geven om weer te leren stappen.