13de Kaas- en wijnavond bij Zottegemse turnkring EWB

Om het nieuwe turnjaar 2023 – 2024 dat begin september van start ging, ook op een aangename manier in te luiden, nodig het bestuur van Eikels Worden Bomen alle leden, oud-leden en sympathisanten uit voor de kaas- en wijnavond die de Zottegemse turnkring voor de dertiende keer organiseert op zaterdag 21 oktober in de stedelijke feestzaal Bevegemse Vijvers. Vanaf 17u30 zal men er kunnen aanschuiven aan het buffet à volonté met zowel jonge of rijpe als zachte of harde kazen, met daarbij ook lekkere soorten brood, fruit en een aanbod van speciaal geselecteerde wijnen. Voor wie geen kaas lust, zal er keuze zijn uit een uitgebreid (koud) vleesassortiment.

De opbrengst van deze kaas- en wijnavond zal opnieuw aangewend worden om de kwaliteit en de diversiteit van het turnaanbod verder te optimaliseren en zo de leden nog meer turnplezier te laten beleven, ondermeer door de voorziening en aankoop van het nodige turnmateriaal (ook voor de inrichting van de toekomstige nieuwe turnzaal op de stadionsite) en de uitbreiding van het trainerskorps. Kaarten voor deze 13de kaas- en wijnavond kosten 20 euro voor volwassenen en 14 euro voor kinderen tot 12 jaar (ook voor vleesschotel). Ze zijn te verkrijgen bij de bestuursleden en train(st)ers of kunnen gereserveerd worden per e-mail naar info@turnkringewb.be of telefonisch via 0498 98 32 96.