Ontdek de Toekomst van AI: Lezing met Geertrui Mieke De Ketelaere

Op 12 oktober 2023 om 19.30 in het Cultuurhuis van Merelbeke

Een boeiende avond in Merelbeke

Op 12 oktober 2023 verwelkomt het Cultuurhuis van Merelbeke, zaal ‘Studio’,  niemand minder dan Geertrui Mieke De Ketelaere, een vooraanstaand expert op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), voor een inspirerende lezing.

In deze meeslepende lezing krijgen deelnemers de kans om inzicht te krijgen in de opwindende wereld van AI. Geertrui Mieke De Ketelaere, auteur van het gerenommeerde boek “Mens versus Machine: Artificiële intelligentie ontrafeld”, zal het publiek meenemen op een reis door de innovaties en mogelijkheden van AI. Van het genereren van indrukwekkende visuele en auditieve content tot het bevorderen van medisch onderzoek en wetenschappelijke ontdekkingen, deze lezing zal de kracht van AI belichten.

Echter, naast het enthousiasme voor AI, zal de lezing ook de aandacht vestigen op de verantwoordelijkheid en ethische uitdagingen die gepaard gaan met deze technologische vooruitgang. Geertrui Mieke De Ketelaere zal de balans verkennen tussen het maximaliseren van de voordelen van AI en het waarborgen van een verantwoorde toepassing ervan.

Evenementdetails:

  • Locatie: Cultuurhuis, Driekoningenplein 15, 9820 Merelbeke – zaal ‘Studio’
  • Datum: 12 oktober 2023
  • Tijdstip: Deuren openen om 19u00, lezing begint om 19u30, einde 20u30
  • Toegangsprijs: 20€
  • Opbrengst: De volledige opbrengst van het evenement gaat integraal naar Dwengo vzw, een organisatie die zich inzet om technologie sneller en effectiever in het onderwijs te integreren. Dwengo biedt ondersteuning aan leerkrachten zodat ze laagdrempelig met computationeel denken, artificiële intelligentie, robotica en STEM aan de slag kunnen gaan in de klas. De organisatie heeft recentelijk de prestigieuze Koningin Paolaprijs gewonnen met hun leerlijn “AI Op School”.

Inschrijving en Reservering:

Voor inschrijving en reservering, bezoek https://keynote.eventgoose.com