Zondag 29 oktober: Vliezelse Noen bij Gezinsbond

Dat de Gezinsbond Vlierzele – Zonnegem en Letterhoutem een zeer actieve vereniging is in Houtem is al lang geweten. Zo organiseren ze eind deze maand de Vliezelse Noen.

De klavertje 3 – erfgoedwandelingen die de Gezinsbond VlieZL dit najaar organiseert,  hebben reeds heel wat succes bij de wandelaars die graag bij het wandelen wat cultuurhistorische weetjes vernemen over Vlierzele, Letterhoutem en Zonnegem.

Omwille  van dit succes doen ze er op zondag 29 oktober nog graag een extraatje bij en trakteren ze jullie graag met drankjes en (nostalgische) hapjes. Tussen 11u00 en 14u00 staan ze met een standje aan de kerk van Vlierzele, waar je, voor en/of na je wandeling, kan genieten van een lekkere traktatie!
Inschrijven is niet noodzakelijk maar het zou toch gemakkelijker zijn om de praktische organisatie beter te laten verlopen. U kan zich aanmelden via Patrick.sienaert@lonza.com

Volgende activiteiten Gezinsbond:

Zaterdag 21 oktober: Koken voor Kinderen – https://www.nuus.be/2023/10/03/gezinsbond-vlierzele-koken-voor-kinderen/

Zaterdag 4 november: Sint-Maarten doet zijn rondgang in en rond Vlierzele.

Donderdag 23 november: Allez, Chantez!

Later hier meer over! Volg zeker de Gezinsbond Vlierzele via hun facebookpagina: https://www.facebook.com/GezinsbondVlierzele