Zaterdag 28 oktober: Spokenbal te Zonnegem

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert de jeugddienst van Sint-Lievens-Houtem in samenwerking met ‘Jeuk’ meespeeltheater opnieuw het spokenbal op en rond het domein Pastorie, Halleweg te Zonnegem.

Het beloofd opnieuw een spooktaculaire avond te worden met een betoverende Halloweenwandeling. Stap binnen in de mysterieuze circuswereld die Jeuk meespeeltheater creëert en laat je betoveren door de magie van Halloween. Deze interactieve wandeling is geschikt voor het hele gezin, neem je vrienden en familie mee voor een deze onvergetelijke avond met een sfeervol barmoment achteraf. Dus trek je meest angstaanjagende kostuum aan, pak je zaklamp en kom naar Het Spokenbal voor een avond vol plezier en spanning!

Tickets: www.sint-lievens-houtem.be/spokenbal

 

Datum: Zaterdag 28 oktober ’23

Vertrek: Tussen 19 – 20.30 uur

Locatie: Pastorie van Zonnegem