©De Lobelle Danny

Toneelgezelschap KNAB Bottelare: De jeugd speelt Geen Wonder

een eigen productie in een regie van Kevin De Wael

Toneelspelen is in de eerste plaats ontspanning. Toneel brengt mensen bijeen. Toneel moet in de eerste plaats een leuke hobby zijn. Met als doel ú te plezieren, u een ontspannen en gezellige toneelavond te bezorgen, u aan het lachten te brengen, soms eens met een scherp randje.

Zo bracht de jeugd werking een eigen versie met verrassende dialogen en nadenkhertjes over het leven.

Over Geen Wonder:

De jeugd is gestart met alleen een blanco blad en een gedreven regisseur. Kevin De Wael neemt hen mee in de wondere wereld van het theater. Via improvisatie en oefeningen maken zij samen een unieke voorstelling. Ze kozen voor een thema dat helemaal tot de verbeelding spreekt: “wonderen”. Waarover raken we vandaag nog verwonderd? Wat wordt (on)terecht als een wonder beschouwd? Een boeiend thema dat eindeloos veel inspiratie biedt. GEEN WONDER dus dat hun harde werk zal leiden tot een niet te missen voorstelling.

Cast: Fien Dermaut, Fien De Bruyne, Susie De Caluwé, Milou Jacobs, Roos Michiels, Mariely Valck, Sam Van den Brande en Quinten Van Lokeren.