Toneelgezelschap KNAB Bottelare bracht “Den trouw” op de planken

Den Trouw, een tragikomedie van John Lammertijn, in een regie van Dirk Schepens

Toneelgezelschap KNAB Bottelare brengt toneel met en door mensen van “Groot-Bottelare”. Mannen, vrouwen, van alle leeftijden – we zijn ondertussen aan de vierde generatie toe!

Over Den Trouw:

Den Trouw is een tragikomedie van John Lammertijn. In “Den Trouw’ is het publiek uitgenodigd op het trouwfeest van Jo en Mie. De voorstelling sleept je mee in de vele verhalen en geheimen van de familie en de genodigden. De personages en de relaties takelen langzaam af, samen met de ruimte waarin het feest plaats vindt. Een komisch, maar meedogenloos stuk. Een bittere komedie. Dirk Schepens, één van de anciens van ons gezelschap, regisseert een cast van een twintigtal acteurs.

Cast: Lobke Colman, Bart Decaluwé, Laura De Corte, Luc De Paepe, Maxim De Wilde, Patrick Garré, Sofie Heirbrant, Johan Kielemoes, Sander Lamote, Erwin Overdeput, Yoursi Teka, Chloë Vanlerberghe, Eddy Vanlerberghe, Aster Vanthuyne, Lien Van der Dooren, Emma Van de Sijpe, Karen Vermeulen en Marie-Paule Vermeulen.