Opstelling van De Kamers. © kunstgalerie TaLe Art Gallery

Vandaag: kunst in Leeuwergem en Vlierzele

Vandaag kan je op twee plaatsen in de regio genieten van kunst. In Leeuwergem is er de tentoonstelling Creatieve Dialoog en in Vlierzele is er De Kamers.

Creatieve Dialoog is vrij en kosteloos te bezichtigen in de Saffelstraat nummer 2 in Leeuwergem, de woning van De Boever- De Cubber. De tentoonstelling omvat schilderkunst en keramiek van de hand van Liliane Minnaert en Els De Cubber. Bezoek op zondag 3 december van 10 tot 12 uur en van 14 tot 19 uur. Er is ruim voldoende parking aan de kerk te Leeuwergem en in de nabije omgeving.

De Kamers is de 7de expo in de kunstgalerie TaLe Art Gallery in Vlierzeledorp 12/A. Ze werd opgestart in mei 2022 en bevindt zich in een oude textielfabriek die werd omgetoverd tot een artistieke en authentieke loft/galerie van 200m². De tentoonstelling loopt nog tot 17 december. Op vrijdag en zaterdag van 14 tot 18 uur en op zondag van 11 tot 17 uur. Er is werk te zien van Eva Rossie, Griet Troch, Nina Vandeweghe en Mariecke Van Der Linden. Op zondag 3 december is er aperitiefconcert van 10.30 tot 11.30 uur. Meer info hierover via deze link.