©De Lobelle Danny

Oosterzeels restaurant MARLOU krijgt mooie score van het gerenommeerde Gault & Millau

Een boost om vooruit te kijken

In restaurant MARLOU in Oosterzele heerst feeststemming. En of Koen Brackenier, Nathalie Lamon en hun team tevreden zijn met hun vermelding in het gerenommeerde Gault & Millau. Het strenge Gault & Millau gaf een mooie score van 12 / 20 aan MARLOU. Na nog geen jaar, krijgt resto MARLOU een goede beoordeling. Die score stemt eigenaars Koen Brackenier en Nathalie Lamon heel tevreden. Een mooie prestatie van het ganse team. Het Oosterzeels restaurant blijft er voor gaan. Voor culinair eten ben je in MARLOU  aan het juiste adres. Chef Koen is ongelooflijk gepassioneerd, al jaren een grote passie voor gastronomie. De bekroning in de Gault&Millau doet echt wel deugd. Het bewijst dat MARLOU op het juiste spoor zit. Een boost om vooruit te kijken.

Het juryrapport is lovend. De zaak kreeg vorig jaar een mooie facelift, je komt terecht in een compleet nieuw hypermodern, eigentijds trendy interieur.  De keuken kende eveneens een duidelijke opwaardering. Een stap vooruit. Een vermelding in Gault&Millau is uitstekend  voor de zaak. ‘Met 12/20 zijn we op de goede weg’, klinkt het optimistisch bij Nathalie en Koen. In restaurant MARLOU worden de gasten altijd verwend met kwalitatieve en verse producten. Een heel verfijnde keuken. Het ganse team heeft nog veel drive en goesting en dragen MARLOU (samentrekking van de voornamen van hun twee schattige dochters MARgot en LOUise) hoog in het vaandel. In de editie 2024 van de culinaire gids Gault&Millau terechtkomen is een mooie erkenning. ‘We blijven verder doen zoals voorheen, we blijven focussen op kwaliteit en hebben oog voor vele lokale producenten. We kunnen gelukkig rekenen op vaste en trouwe klanten die geregeld MARLOU frequenteren’, leggen Koen en Nathalie uit. Een top-adres, waar er veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van het eten. De verfijnde gerechten zien er uit als kunstwerkjes. Met zijn originele aanpak injecteert chef Koen vernieuwing in de (wereld)keuken. Met hun kennis van wijnen kan je dankzij  sommelier Réka De Maeseneire en Koen Brackenier eerlijke, verrassende biologische en betaalbare wijnen drinken. MARLOU blijft gaan voor een heel verfijnde keuken en toegankelijk voor iedereen. De bediening, smaak en prijs/kwaliteit zijn opmerkelijk en een bezoek overwaard. Duik het gastronomische restaurant MARLOU binnen. Ontspannen, ontdekken en genieten. ‘We kijken vol geluk naar de toekomst van Resto Marlou. Bedankt voor het vertrouwen dat wij week na week van jullie krijgen’, klinkt het zielsgelukkig bij Koen en Nathalie, de drijvende krachten achter MARLOU.

Het restaurant MARLOU is gelegen Dorp 91/1 in Oosterzele en is geopend op maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag en zondagavond. Gesloten op woensdag.  (Marcel Van de Vijver, fotoKB en Danny De Lobelle).