©Vrt / Sporza

Wielerclub Wattage zakt af naar Ninove

"Live in CC De Plomblom op 21 februari 2024"

Wielerclub Wattage is uitgegroeid tot de gezelligste en meest beluisterde wielerclub van het land. In de laatste rechte lijn naar de Omloop Het Nieuwsblad (24 februari, aankomst in Ninove) komt Wielerclub Wattage live naar CC De Plomblom.

Ruben Van Gucht fileert samen met wielerlegendes Tom Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf de wieleractualiteit. Klaar voor een avond vol boeiende verhalen, spannende anekdotes, gevoel voor
snelheid, strategie en emotie? Mis dan niet de unieke kans om Wielerclub Wattage live te ervaren in CC De Plomblom (Graanmarkt 12-14 Ninove) op woensdag 21 februari 2024! Het startschot wordt gegeven om 20 uur.

Wielerclub Wattage is niet zomaar een livepodcast. Ze is uitgegroeid tot de gezelligste en meest beluisterde wielerclub van het land. Met duizenden volgelingen op platforms als Sporza, VRT Max, Spotify en Canvas is het een ervaring die je niet wilt missen. Trakteer jezelf op een onvergetelijke avond met Wielerclub Wattage vol passie, humor en wielerplezier. Een ticket kost 21 euro, er zijn 60 exclusieve podiumtickets aan 23 euro. Tickets koop je via www.ccdeplomblom.org