Bekijk topfilm ‘Green Book’ in GC De Kluize

Waargebeurd verhaal van een tournee door zuiden – Amerika

Dankzij Seniorenraad Oosterzele krijg je op donderdag 1 februari 2024 om 14 u een unieke kans om in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize in Scheldewindeke te komen kijken naar de filmtopper ‘Green Book’, een Amerikaanse biografische komedie-dramafilm uit 2018, geregistreerd door Peter Farrelly.
De film is geïnspireerd door het waargebeurde verhaal van een tournee door het diepe zuiden in 1962 door de Afro – Amerikaanse pianist Don Shirley en zijn chauffeur en lijfwacht, de Italiaans – Amerikaanse uitsmijter Frank Vallelonga. De meesterlijk in beeld gebrachte film vertelt het ontroerend verhaal van twee mensen met verschillende achtergronden die een levenslange band smeden. De film ‘Green Book’
is zeer ontwapenend, de verhaallijn eenvoudig, met sterke hoofdrolspelers, personages die uit het leven gegrepen zijn. ‘Green Book’, een absolute aanrader. Taart en koffie inbegrepen
. Tickets en info:  www.gcdekluize.be, reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30,
GC De Kluize, Sportstraat 3 (1 ste verdieping) Scheldewindeke.    (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).