Opnieuw afhaal-eetfestijn bij Vrije Kunstkring Zottegem

Op zondag 10 maart nodigen het bestuur en de leden van de Vrije Kunstkring uit voor het jaarlijkse eetfestijn ten voordele van de werking van deze Zottegemse koninklijke harmonie. Sinds de coronapandemie werd dit georganiseerd volgens de take away-formule en ook ditmaal wordt gekozen voor een afhaal-eetfestijn waarvoor met alle sympathisanten afspraak gemaakt wordt in het Ontmoetingscentrum Strijpen aan de Sint-Andriessteenweg.

Het menu laat kiezen tussen zalm op Normandische wijze (20 euro), varkenshaasje met champignonsaus (19 euro) of ossentong in madeirasaus (19 euro), telkens met kroketten en een slaatje. Een kinderportie kost 14 euro. Er is ook vegetarische lasagne verkrijgbaar (18 euro). Als dessert wordt chocolademousse of panna cotta voorzien (beide 2,50 euro). Een fles cava of aangepaste witte of rode wijn kost 15 euro. Bestellen kan bij de muzikanten, per e-mail naar vrijekunstkring@gmail.com of telefonisch via 0471 33 46 42. De bestellingen kunnen dan op zondag 10 maart tussen 10u30 en 13u30 afgehaald worden in het OC Strijpen. Daar zal tevens een apérobar ingericht worden zodat men de Zottegemse harmonie ook (extra) kan steunen door er een aperitiefje te drinken vooraleer de bestelde gerechten naar huis mee te nemen.

De daaropvolgende activiteit waarvoor de Vrije Kunstkring afspraak maakt, is het jaarlijkse Lenteconcert op zaterdag 27 april om 20 uur. Dit zal dan al aan zijn 13e editie toe zijn en zal ditmaal plaatsvinden in het OC Velzeke aan de Provinciebaan.