Radio Nova bestaat één jaar

Moerbeke. Radio Nova – een internetradio uit Moerbeke – blaast een eerste kaarsje uit. ‘Vandaag hebben we een heel speciale jarige, namelijk Radio Nova. Eigenzinnig anders! Één jaar geleden gingen we officieel van start. We merkten direct dat de radiowereld heel beschermend is, en dat men niet altijd uitkijkt naar de start van een nieuw radiostation’, laat Rudy Mosselmans weten.

‘Maar…we groeien elke dag een beetje meer, we krijgen steeds meer positieve commentaren, en daar doen we het voor’, voegt voorzitter Rudy Mosselmans er nog aan toe. Hij bedankt zijn echtgenote Tania Van Assche voor de opstart van dit initiatief en de DJ’s die zich dubbelplooien om de luisteraars zo goed mogelijk te bedienen. Maar bovenal wil hij vooral de trouwe luisteraars danken.  ‘Jullie zijn degenen waarvoor wij met heel veel plezier muziek maken.’

Voor meer info: Radio Nova

Julien Borremans