Natalie Meirlaen uit Welden (Oudenaarde) is finaliste Miss Welness Beauty 2024

Natalie Meirlaen uit Welden – deelgemeente van Oudenaarde is finaliste van de wedstrijd Miss Welness Beauty 2024. We hadden een kort gesprek met haar.

Voorstellen

“Ik ben dus Natalie Meirlaen, zelfstandig sportief kapster in mijn salon NM Hair & sport Style te Oudenaarde (Welden). Naast t mijn passie die ik dagdagelijks uitvoer heb ik ook het diploma van schoonheidsspecialiste en geef ik elke woensdagavond Bodyworkouts. Gezonde voeding interesseert mij immers heel veel. Kortom, ik ben een allrounder in onze sector.  Momenteel mag ik met heel veel trots het lint dragen als ‘Finaliste Miss Wellness Beauty 2024′ en ding ik mee naar het kroontje die de gekozen ambassadrice  mag dragen. De finale heeft plaats  op 27 april in het Hilton te Antwerpen. Het comité onder leiding van Patrick Mathys is met deze verkiezing dus op zoek naar een ambassadrice binnen onze sector (kapster, schoonheidsspecialiste, fitness, wellness en voedingscoachen) Hiermee kan je dan het gezicht worden van onze sector voor het komende jaar.  Je  mag  een voorbeeld zijn voor vele anderen en deze ook inspireren naar hun droom. Voor mij is dit de eerste keer dat ik aan zo’n verkiezing mee doe.”

Uitdaging 

Natalie Meirlaen: “ik vind het voor mij een grote uitdaging om hier aan mee te doen.  Ik hou er immers  van om anderen te doen stralen, inside, outside en mindset. Ik wil mijn grenzen verleggen en hierbij veel op te steken.  .Op 4 maart volg ik bv. mijn opleiding bij Combline. Dit  is een bedrijf uit de haarverzorgingssector en tevens één van de hoofdpartners van de organisatie. Dit is een nieuwe techniek van haartoevoeging met natuurlijk haar voor mensen men heel dun haar of haarproblemen, zowel bij dames als heren. Hiervoor ga ik op maandag 1 april (nee dit is geen grap) en zondag 7 april een gratis knipdag organiseren voor mensen die haar willen doneren van een minimum lengte van 20cm. Meer info kunnen de mensen binnenkort vinden op mijn fb pagina https://www.facebook.com/profile.php?id=61554216392188.”

Sporten 

Naast haar beroepsbezigheden is Natalie ook heel sportief. ” Ik ben aan het trainen voor de volgende  ‘Iron Viking’ . Dit is een obstakelrun van 42km (marathon afstand) met  ongeveer 100 obstakels. Dit betekent  5 à 6 trainingen in de week.

Steunen en stemmen

De mensen uit de streek kunnen mij steunen door te stemmen per sms  naar : 6630 met de boodschap: MWB 18 (€1 per verz/ontv bericht) vertelt Natalie tenslotte.

We wensen Natalie veel succes!

Foto’s : ‘Eric Bordeaud’huy