Soroptimist Zottegem: filmavond voor goed doel

Ook dit jaar organiseert de damesserviceclub Soroptimist Zottegem/Zuid-Oost-Vlaanderen in de periode rond Internationale Vrouwendag (op 8 maart) een filmvoorstelling voor een goed doel, ditmaal op woensdag 6 maart om 20 uur (deuren open vanaf 19u30) in het GC De Kluize aan de Sportstraat 3 in Oosterzele-Scheldewindeke. Op het programma staat de vertoning van het komisch romantisch drama ‘Supereroi’ (‘Superhelden’) uit 2021 waarin Paolo Genovese, ook de regisseur van ‘Perfetti Sconosciuti’, op een humoristische maar tegelijk realistische wijze schetst hoe chaotisch relaties soms kunnen zijn. Hij doet dit aan de hand van het verhaspelde liefdesverhaal van twee tegenpolen: de impulsieve cartoonist Anna en de natuurkundeprofessor Marco die ervan overtuigd is dat alles een verklaring heeft.

Toegangskaarten voor deze filmavond kosten 15 euro en zijn te verkrijgen bij alle leden van Soroptimist Zottegem alsook bij deze drie handelaars-leden: Pralifino – Astrid Campens (Stationsstraat), Optisch Centrum Claeys Mieke (Heldenlaan) en Schoonheidssalon Anouk De Moor (A. Scheirisstraat). Na de filmvoorstelling zal er nog gelegenheid zijn om gezellig na te praten bij een glaasje cava dat gratis aangeboden wordt door Soroptimist Zottegem. De opbrengst van deze filmavond is ditmaal bestemd voor de Buso/Sint-Franciscusschool Velzeke.