Wijnevent Kiwanis Zottegem Egmont op 8 en 9 maart bij GDC Auto

Kiwanis Zottegem Egmont nodigt wijnliefhebbers uit naar haar wijnevent op vrijdag 8 maart (17-22u) en zaterdag 9 maart (15-22u) bij GDC Auto, Meerken 2A, Zottegem. De toegang is gratis. Je kan er wijnen van verschillende wijnmakers in Europa proeven en er is de mogelijkheid om (indien gewenst) de wijnen meteen aan te kopen en mee te nemen naar huis.

“Acht wijnmakers uit verschillende streken in Europa bieden een verfijnde selectie van hun wijnen aan naar ieders smaak en budget. Ze stellen hun wijnen persoonlijk voor en zo kan je hun verhaal en passie voor wijn ontdekken. Er zal tevens een uitgebreid aanbod van hapjes zijn”, zegt Kristof Steurbaut. De secretaris van Kiwanis Zottegem Egmont. “Liefhebbers kunnen zich ook inschrijven voor een leuke en verrassende sessie wine & foodpairing en zo de perfecte wijn-spijscombinaties ontdekken. Wees er wel snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan via https://www.eventbrite.com/e/tickets-workshop-wine-foodpairing-807154078577 . De opbrengst van ons evenement gaat integraal naar CoderDojo Zottegem: begeleiding, IT- en educatief materiaal voor groepen die te weinig aanwezig zijn in STEM-domeinen (meisjes, jongeren met een beperking of in armoede) om hen te stimuleren zich gratis aan te sluiten bij een inclusieve programmeerclub. We hopen je daar met Kiwanis Zottegem Egmont te mogen begroeten. Meer informatie over het Kiwanis Zottegem Wijnevent 2024 is te vinden op onze website: http://www.kiwanis-zottegem.be.