Koffiehuis & Lunchbar ’t Perron opent vrijdag 1 maart de deuren

Schendelbeke. Na twee maanden van voorbereiding opent Koffiehuis & Lunchbar ’t Perron vrijdag 1 maart de deuren.  Sabrina Heymans (52) en Eddy Schelfhout (53) staan klaar om hun klanten met de nodige zorg te ontvangen: ‘Bij ons kunt u niet alleen genieten van heerlijke koffie en smakelijke ontbijt- en lunchgerechten.’

Zaterdag 24 organiseerde Sabrina en Eddy reeds een heel geslaagde openingsreceptie. Het interieur heeft een metamorfose ondergaan. De genodigden konden genieten van wat het koffiehuis te bieden heeft. Een overzicht van ontbijt, lunch en taart vindt u hieronder.

‘Bij ons kunt u niet alleen genieten van heerlijke koffie en smakelijke ontbijt- en lunchgerechten, maar ook uw creatieve kant ontdekken in ons kleine winkeltje vol met unieke en handgemaakte kunstwerken. Of het nu gaat om artisanale kaarsen, handgemaakte sieraden of ambachtelijke decoraties, er is altijd iets bijzonders te vinden dat uw hart zal veroveren.’

Voor de bezige bijen en de creatieve geesten is een creawinkeltje voorzien. Het biljart blijft staan. Vrijdag 1 maart om 8.00 uur ontvangen Sabrina en Eddy  hun eerste klanten.

Koffiehuis ’t Perron aan de Moenebroekstraat 12 te Schendelbeke zal open zijn van 8.00 tot 17.00 uur, behalve op maan- en dinsdag.
Voor meer info: Koffiehuis & Lunchbar ’t Perron

Julien Borremans