Provincie zoekt concessiehouder voor o.a. De Gavers

Gent/Geraardsbergen. De Provincie Oost-Vlaanderen zoekt een concessiehouder die de komende jaren kan instaan voor de catering voor bezoekers, artiesten en werknemers op evenementen op haar provinciale domeinen. Het gaat specifiek om grote evenementen die de Provincie organiseert op de domeinen Puyenbroeck (Wachtebeke), De Gavers (Geraardsbergen) en De Ster (Sint-Niklaas).

De Provincie organiseert op de verschillende recreatiedomeinen activiteiten en evenementen voor een groot publiek. Die lokken diverse groepen zoals families met kinderen, jongeren en senioren.

Domeinoverschrijdende opdracht voor catering grote evenementen
Voor de periode van 1 juni 2024 t.e.m. 31 december 2028, tweemaal verlengbaar met een jaar, zoekt de Provincie een concessiehouder. Die zal instaan voor de catering op de grootste evenementen (minstens duizend bezoekers) die door de Provincie worden georganiseerd op de domeinen Puyenbroeck, De Gavers en De Ster. Enkele voorbeelden zijn Popeiland (Puyenbroeck), Halloween (De Gavers) en Putteke Winter (De Ster).

Het gaat om één domeinoverschrijdende opdracht, in de vorm van een concessieovereenkomst, die het leveren, faciliteren en verzorgen van de catering omvat tijdens deze grote events.

Interesse?
Het is een vrije oproep, waarop elke geïnteresseerde kandidaat zich kan inschrijven. Meer informatie, inclusief een gedetailleerde opdrachtomschrijving en contactinformatie per domein, kan je terugvinden via deze link: https://oost-vlaanderen.be/bestuur-en-regio/het-provinciebestuur/concessiehouder-gezocht/concessiehouder-in-puyenbroeck–de-gavers-en-de-ster.html

Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen tot en met 10 maart 2024.

Julien Borremans