AZ Sint-Elisabeth Zottegem: twee schrikkelbaby’s

Met de geboorte van liefst twee schrikkelbaby’s is voorbije donderdag 29 februari ook in het AZ Sint-Elisabeth Zottegem een speciale dag geworden. Eerst, om 0u28 en twee dagen later dan uitgerekend, zag Philippa (foto rechts) in de materniteit van het Zottegemse ziekenhuis het levenslicht. Zij is het dochtertje van Jolien Vanderdeelen en Davy De Schamphelaere uit Scheldewindeke. Een halfuurtje later en een drietal weken eerder dan verwacht, slaakte Elouise haar eerste kreetjes. Haar wiegje staat bij Sofie Van Geyt en Jonas Maegdewinkel in Herzele. Beide meisjes zullen hun verjaardag dus slechts om de vier jaar op de dag zelf kunnen vieren, al zal ook in de andere jaren een verjaardagsfeestje zeker niet overgeslagen worden. Proficiat aan de kersverse ouders van de twee schattige schrikkelbaby’s!