Foto © VRT

Zottegemse kandidaat in spelprogramma ‘Blokken’

Zowel voor trouwe kijkers van dit VRT-spelprogramma als voor degenen die dit niet zijn, is er een extra reden om vandaag donderdag (toch) naar de 6.347ste aflevering van het tv-programma ‘Blokken’ te kijken. Daarbij zal immers voor de derde keer Tieneke Van de Velde uit Velzeke als één van de twee spelkandidaten te zien zijn. Nadat zij in de twee afleveringen van voorbije dinsdag en gisteren woensdag telkens wist door te stoten tot het finalespel en dit ook tot een goed einde bracht, heeft onze stadsgenote al 2.000 euro op zak en speelt zij vandaag voor nog eens 1.000 euro en een extra superprijs.

Of zij dit met succes doet, verklappen we uiteraard niet (de opnames vonden reeds een viertal weken geleden plaats). Om te weten te komen of zij opnieuw haar tegenspeler met voldoende correcte antwoorden op de quizvragen van presentator Ben Crabbé en met de Tetris-blokjes op het speelbord weet te overtroeven en daarna weer het finalespel mag spelen, moet u vandaag donderdag om 18u30 op VRT 1 afstemmen. Tieneke Van de Velde is historica van opleiding, studeerde daarna ook journalistiek en is als sportjournaliste onder meer werkzaam als assistente in de cabine van de VRT-commentatoren bij wielerwedstrijden.