facebook kobe, vtm

Kobe Simoens (Scheldewindeke) stoot door naar Liveshows van The Voice van Vlaanderen

Straffe performance van Kobe

In de Cross Battle 2 nam Kobe Simoens het met ‘Something To Remind You’ (Staind) op tegen Reza van team Natalia. Reza zong met veel lef en durf ‘Dream A Little Dream of Me’ van Ella Fitzgerald. Het werd een spannende en hoogstaande cross battle tussen Kobe en Reza. Spanning troef. We zaten ook op het puntje van onze stoel. De jury stuurde Kobe terecht naar de liveshows. Alweer een straffe performance. Vol zelfvertrouwen. Hij kroop alweer echt in zijn nummer. Zingt met groot gemak. Kobe maakte met ‘Something To Remind You’ zijn ambities waar en werd ‘the winner’ van de cross battle tegen Reza. Er klonken alweer veel lovende woorden voor Kobe Simoens. ‘Een klok van een stem’, ‘Je zingt geen noten te veel en je stem is altijd herkenbaar, je kunt heel ver geraken in de muziekwereld’. Well done, Kobe.
Alle zangers en zangeressen zijn nu – na de cross battles – gekend die gaan optreden in de liveshows Mathieu Terryn heeft vijf talenten, Koen Wauters drie, Natalia en Jan Paternoster elk twee. Kobe Simoens kan zich nu opmaken voor de liveshows. Vier weken lang zal de strijd duren om uit te maken wie dé Voice van Vlaanderen 2024 wordt. Kobe maakt kans om The Voice te worden. Met ‘The Voice van Vlaanderen’ blijft VTM hoog scoren. Leuk om zien hoe de coaches mekaar blijven plagen, uitdagen, op het scherpst van de snee. De kandidaten werden door de coaches getrakteerd op een quiz en een karaokesessie als teambuilding. Koen, Mathieu, Jan en Natalia gingen net als de kandidaten ferm uit de bol. Koen Wauters en Jan Paternoster zetten Laurens en Kobe in de biechtstoel om hen te doorgronden. Jan Paternoster had maar al te graag Kobe in zijn team gehad, maar Koen Wauters saboteerde Jan met de superblock, een nieuwe spelregel in de editie 2024 van The Voice. De kandidaten zullen zich het cross – battles – weekend in Merksplas lang heugen. Muziek verbindt.
De liveshows met Marthe (18), Liene (19), Paak (22), Mette – Marie (18), Laurens (25) van team Mathieu, Peter (28), Wout (24) en Kobe (23) van team Koen, Sandy (18), Selina (22) van team Natalia, Xerxes (30) en Kevin (25) van team Jan worden razend spannend. Tijdens de liveshows doet coach Laura Tesoro haar intrede. Ze pikte tal van kandidaten op die waren weggevallen. In The Voice Comeback Stage op VTM Go kregen ze een nieuwe kans. Nicole (20) en Christophe (42) stoten al zeker door naar de Liveshows. Derde kandidaat wordt Ward (20), Lucas (16) of Yasmine (23). Veel succes in de Liveshow, Kobe. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).