Stad Zottegem zoekt twee medewerkers dienst financiën

In een eerder NUUS-bericht kon u lezen dat de stad toen op zoek was naar onder meer een adjunct-financieel directeur en dat men voor deze functie tot 22 maart ll. kon kandideren. Deze sollicitatietermijn is nu verlengd tot en met zondag 7 april. Inmiddels is er eveneens een betrekking voor een deskundige financiën open verklaard. Ook voor deze vacature – beide bij wijze van externe aanwerving of bevordering – loopt de sollicitatietermijn tot en met zondag 7 april. Geïnteresseerden (m, v, x) voor deze jobs kunnen het sollicitatieformulier alsook alle informatie over functie en profiel, aanbod en aanwervingsvoorwaarden, selectieprocedure en hoe solliciteren enz. terugvinden via www.zottegem.be/vacatures. Voor bijkomende inlichtingen kan men telefonisch bij de personeelsdienst van stad Zottegem terecht via 09 364 64 75.