Erfgoeddag in Herzele: Hellebaard vertelt verhalen

Tijdens Erfgoeddag op zondag 21 april zullen de leden van heemkundige kring De Hellebaard verhalen vertellen in het Erfgoedhuis. Het thema is ‘Thuis’

“Wat maakt een huis tot een thuis? Op koude winteravonden schoof men vroeger gezellig aan bij de Leuvense stoof en werden
er allerlei verhalen verteld. Tv en ander vermaak bestond nog niet. En dit is wat de Hellebaard nu ook gaat doen, verhalen vertellen voor jong en oud.”, licht Magda De Leeuw toe namens De Hellebaard. “Waargebeurde verhalen, maar ook verhalen waarvan je denkt: Zou dit nu echt gebeurd zijn? Kan dit waar zijn? Schuif gezellig aan en laat je meeslepen door een verhaal. De verhalen worden doorlopend verteld tussen 14 en 18 uur. De inkom is gratis. Ook voor niet-leden. Het Erfgoedhuis bevindt zich in de Pastorijstraat 3 in Borsbeke.”

Meer info?

Facebook en website van De Hellebaard