KSV Sottegem U15 A voor tweede keer dit seizoen kampioen: “Het ganse team legde een schitterend parcours af onder begeleiding van coaches Andy D’Hose en Frederik De Steur”

De provinciale U15 van KSV Sottegem speelde afgelopen zaterdag opnieuw kampioen op het veld van eerste achtervolger V.K. Liedekerke. Het werd een fel bevochten wedstrijd, maar desondanks een eerste puntenverlies na nieuwjaar, wisten ze toch een gelijkspel uit de wacht te slepen en dat was voldoende om zich opnieuw tot kampioen te kronen.

“Wat bij aanvang van het seizoen bijna niemand voor mogelijk hield, gebeurde dus toch”, klinkt het bij supporter Veerle Hanssens. “Het ganse team legde een schitterend parcours af onder begeleiding van coaches Andy D’Hose en  Frederik De Steur. Wedstrijd na wedstrijd groeide de groep als een (h)echt team wat resulteerde in mooi voetbal. Met nog twee wedstrijden in het verschiet, is S.V. Sottegem U15A zeker van de eerste plaats. Proficiat aan alle spelers, ook diegenen die er afgelopen zaterdag niet bij waren, coaches, afgevaardigde en trouwe supporters!”