Unicum dat SK Munkzwalm met twee ploegen kampioen speelt in één weekend

SK Munkzwalm speelde dit weekend met twee ploegen op twee dagen kampioen wat een unicum is in de geschiedenis van deze club.

De viering met spelers en bestuur ging vandaag gewoon verder met bezoeken aan verschillende drankslijterijen in Zwalm en Brakel.

Voor voorzitter Peter Van Trappen is dit het resultaat van keihard werken gedurende het ganse seizoen.

“De drie pijlers zijn: De B-ploeg naar een hoger niveau brengen zodat het niveauverschil tussen beide ploegen kleiner wordt.

We hebben de parking bijna voltooid rond onze infrastructuur  en het integreren van de jeugd werpt zijn vruchten af.

Overgaan naar de derde nationale afdeling zou een zware financiële dobber betekenen maar dit betekent niet dat dit eventueel mogelijk wordt in de toekomst.”

Voor bestuurslid Bob Tuybens is het een unicum om deze dubbel te realiseren op twee dagen.

Voor trainer – coach Davy Minnaert is deze titel een mooie afsluiter van een rijkgevulde carrière als speler en trainer.

” Ik stop er op dit hoogtepunt mee want ik heb nog andere prioriteiten in het leven op mijn vijftigste. Ik leefde 45 jaar met voetbal en heb heel wat getuigschriften en diploma’s behaald van deze sport ”

Marleen Denys, die al jaren betrokken is bij de jeugdwerking is zeer fier samen met echtgenoot Luc dat de eigen jeugd doorstoot naar de eerste ploegen. ” Daar doen we het voor.”

Topscorer  Jonathan Ulens, woonachtig in Brakel en binnenkort vader heeft het naar zijn zin bij Sk Munkzwalm. “Ik ben graag bij deze club waar ik nu al tweemaal met kampioen heb gespeeld. Dit is nog maar een beginpunt. ”

Ondertussen ging het feesten verder deze namiddag waarvan hier enkele sfeerfoto’s.