Kuieren, snuisteren en schatten jagen op rommelmarkt in Oosterzele

Waarom niet eens zelf deelnemen aan rommelmarkt?

Op zondag 19 mei tijdens de Sinksenkermis kan je vanaf 8 u tot 18 u komen snuisteren, op zoek gaan naar schatten in Oosterzele. Naast een vrijhaven voor opmerkelijke koopjes is de rommel-, antiek- en curiosamarkt in Oosterzele een sfeervol stuk traditie waarin schatten jagen, grabbelen en afdingen centraal staan. Je kan in het gezellig dorpscentrum én in de Windekekouter rond kuieren, snuffelen en tegelijkertijd de koop van je leven ontdekken. En waarom niet eens zelf deelnemen aan de rommelmarkt? Wie wenst deel te nemen schrijft in via www.bvbajucap.com, William Juré, 0471 / 43 63 77, Hervé Salomon, 0473 / 35 49 31. Wie vooraf inschrijft betaalt 2 euro/m, op de dag zelf betaal je 4 euro/m. Betaling Jucap BV, BE53 8601 0198 3253, met vermelding naam en ‘Oosterzele’.
Deelnemen aan een rommelmarkt, een unieke kans om eens van uw overbodige spullen te koop aan te bieden, eens de zolder leeghalen. Dorp en Windekekouter worden the place to be voor wie op zoek is naar allerlei snuisterijen. Tweedehandsspullen zijn vaak toffer dan nieuwerwetse spullen, vaak kwalitatief beter en je haalt een origineel stuk in huis dat niemand anders heeft. Je kan tijdens Sinksenkermis echte koopjes doen. Nog altijd zijn veel mensen fan van vlooienmarkten. Veel is er te koop voor een prikje. Oude spullen hebben een ziel, ze zeggen veel over de tijd waarin ze ontworpen zijn. Het succes van de rommelmarkt in Oosterzele zit hem in de combinatie van goedkoop winkelen én het ontspannend effect. Je kan er een leuke daguitstap van maken, en tegelijkertijd genieten van het indrukwekkend programma van Sinksenkermis 2024. Mooie dingen voor weinig geld.
De curieuze neus, de verzamelaar, de antiekliefhebber, de prijsbewuste, de snuister, de snuffelaar,…één voor één zullen ze de rommelmarkt afschuimen. De rommelmarkt is vaak de enige hoop om dat ene ding te vinden waar je al zo lang op zoek naar bent. Ga op zoek naar een leuk hebbeding. Je kan veel bruikbare en nog nuttige stukken op de kop tikken. Onbevangen rondwandelen. Daar heeft die open sfeer op Sinksenkermis veel mee te maken. Leuk toch, de zoektocht naar puur mooie dingen. Je vindt in Oosterzele ongetwijfeld prachtige spullen. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).