Melle baby Charlotte is onze 12.000ste inwoonster en en vormt ook een viergeslacht

Baby Charlotte is samen met haar ouders te ontvangen in Studio M tijdens de Buitenspeeldag, deze werd verplaats van Elsdriespark wegens de naweeën van storm Renata en de frisse temperaturen.

Het lokaal bestuur nodigde ook de ouders van Charlotte uit tijdens deze speciale gelegenheid en een fijne attentie voor onze bijzondere Mellenaar!

Charlotte is nog maar zes maanden oud (geboren op 31 oktober 2023) en is de dochter van trotse ouders Maryse Baert (34) en Wesley Van Camp (35) en wonen een 7-tal jaren in Melle. Zij kleine Charlotte kreeg van het gemeentebestuur een aantal geborduurde geschenken .

Met de geboorte van Charlotte heeft de familie niet alleen een leuke herinnering als 12.000ste inwoonster. Ze vormt ook een mooi viergeslacht met oma Mireille (59) en overgrootmoeder Maritta (85). Het zal een leuke herinnering blijven wand met de fusie, volgend jaar ga Melle samen met Merelbeke. De bijzondere mijlpaal werd nog net op tijd gehaald: vanaf 1 januari 2025 zal het aantal inwoners van Melle ineens verdriedubbelen.

Charlotte zelf nog wat te jong voor de springkastelen, maar de andere Melse kinderen speelden naar hartenlust. Ze konden onder andere ook proeven van yoga, freestyle voetbal, grime en een gratis ijsje.

Daar boven kregen ze ook nog bezoek van Staatssecretaris Nicole De Moor.