©Sophie Richez - Sociaal Huis Ninove

Stad organiseert activiteiten voor senioren

Stad Ninove organiseert samen met de ouderenadviesraad verschillende activiteiten voor de Ninoofse senior. Er zijn enkele interessante infosessies en ook het jaarlijkse seniorenbal gaat opnieuw door op 13 juni in zaal De Linde.

Ninoofse senioren kunnen komende maanden deelnemen aan interessante infosessies of tijdens het seniorenbal gezellig bijpraten en even de benen losgooien.

Op de planning

Lachyoga op 23 april om 14.30 uur in het Sociaal Huis
Infosessie ‘Regel je levenseinde’ op 25 april om 14 uur in WZC Klateringen (zaal regenboog)
Seniorenbal met de Mini-Doorbrekers op 13 juni van 14 uur tot 17.30 uur in zaal De Linde
Infosessie ‘Opfrissing van de verkeerscode op 9 september om 14 uur in het Sociaal Huis
Infosessie ‘Slaapproblemen’ op 29 oktober om 14 uur in het Sociaal Huis

Praktische informatie

Deelname aan de infosessies is gratis. Inschrijven is verplicht via senioren@ninove.be of via 054 50 50 50. Meer info over de infosessies vind je op www.sociaalhuisninove.be/gratis-infosessies-voor-senioren
Een ticket voor het seniorenbal kost 10 euro. Ben je een houder van een UiTPAS met kansentarief? Dan betaal je 1,50 euro. Tickets voor het seniorenbal zijn te koop bij team senioren in het Sociaal Huis (Burchtstraat 46) elke dinsdagvoormiddag van 22 april tot 5 juni van 9 uur tot 12 uur.