Verschillende straten in het centrum van Geraardsbergen worden afgesloten

Geraardsbergen. De Gasthuisstraat wordt afgesloten op 27 mei voor het plaatsen van een vrachtwagen ter hoogte van het A.S.Z. Er zal geen doorgang mogelijk zijn voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en fietsers met de fiets aan de hand kunnen door. Er wordt een omleiding georganiseerd via Gustaaf Verhaeghelaan, Stationsplein, Adamstraat, Oudenaardsestraat en Grotestraat.

Frans Renswijk wordt afgesloten van 24 mei tot en met 5 juni voor het uitvoeren van nutswerken in opdracht van Fiberklaar. Er is geen geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Fietsers en fietsers met de fiets aan de hand kunnen passeren. Er wordt een omleiding via Zakkaai, Kloostermeersstraat en Weverijstraat voorzien.

De Collegestraat wordt afgesloten op 17 mei voor het weghalen van een torenkraan. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer en fietsers en voetgangers mogelijk. Er is een omleiding via Wijngaardstraat, Gentsestraat, Verbrandhofstraat, Nieuweweg en Oudenaardsestraat mogelijk.